Steun het ABFF

Steun het ABFF

Stichting Aimiro Mediahuis gaf tijdens het Amaterdams BuurtFilmFestival het startschot voor de crowdfundactie: Steun het ABFF. Het doel is € 10.000,- aan donaties te ontvangen binnen 6 weken.
De actie is bedoeld om geld op te halen voor (een deel van) de kosten van de projecten van het ABFF. Naast geld wordt ook uitdrukkelijk op u een beroep gedaan om zich in te zetten als vrijwilliger voor het Amsterdams BuurtFilmFestival.

Geef ook
Draag ook bij aan de uitvoering van onze projecten. Dat kan op allerlei manieren, met geld, tijd, talent en nog veel meer. Welke manier u ook kiest: we kunnen ons werk alleen blijven doen en successen halen met uw steun.

Met de doneerknop op deze pagina kunt u gemakkelijk en snel een donatie doen. Wilt u liever zelf iets overmaken, dan kan dat door uw bedrag over te schrijven op onze bankrekening, NL44 ABNA 0406 5441 31 t.n.v. Stichting Aimiro Media Huis o.v.v. Gift en het project/speciaal doel waaraan u bijdraagt. Vult u geen doel in dan gaat het bedrag naar Algemeen, en laat u het aan het aan de Stichting over waaraan het uitgegeven wordt.

Uw betaling gaat naar Stichting Aimiro Media via Mollie. Dat komt ook zo op uw bankafschrift te staan. Betalen kan met Ideal en PayPall.

  • Kies hieronder het project waarvoor u wilt doneren. Kies “Algemeen” als u het aan Aimiro Media over laat aan welk project/activiteit uw gift besteed kan worden. Controleer uw keuze.
  • Vul een bedrag in.
  • Kies de betaalmethode en klik op de knop Doneren.
  • Wilt u op de hoogte blijven van de projecten van de stichting dan kunt u uw naam en e-mail invoeren (niet verplicht, doneren mag anoniem).

Bedrag