Stichting AIMIRO Mediahuis gelooft dat de media en kunst wezenlijke vormen van communicatie zijn. Sinds 2008 ontwikkelt de stichting projecten. De uitvoering daarvan is tot nu toe mogelijk gemaakt dankzij het werk van professionele vrijwilligers, subsidies, tijdelijke professionele ondersteuning en giften. AIMIRO Mediahuis heeft bij de Belastingdienst de status van Algemeen Nut Beogende Instelling aangevraagd.

Draag bij aan de uitvoering van onze projecten. Dat kan op allerlei manieren, met geld, tijd, talent en nog veel meer. Welke manier u ook kiest: we kunnen ons werk alleen blijven doen en successen halen met uw steun.

Tijd

Word vrijwilliger bij Aimiro Mediahuis. Geef uw tijd als vrijwilliger voor bijvoorbeeld de organisatie van het Amsterdams BuurtFilmFestival, of de andere ABFF-projecten (ABFF-Lab, of ABFF OnTour, ABFF-TV), of ondersteun de Afro-Bieb, of culturele initiatieven die de stichting organiseert. Of zet uw talenten in voor de stichting op uw manier. Stuur ons een mail en wij nemen contact met u op. Gebruik daarvoor e-mail: aimiromedia@gmail.com

Materiaal

Aimiro Mediahuis is in het bezit van apparatuur om films te maken. Die spullen worden ook uitgeleend aan bewoners die bijvoorbeeld meedoen met het ABFF-Lab. Sommige benodigdheden worden ingekocht, maar we krijgen door Amsterdammers ook spullen aangeboden. Heeft u apparatuur waarvan u denkt dat wij en bewoners er wel wat meekunnen, stuur ons een e-mail: aimiromedia@gmail.com

Geld

Met de doneerknop op deze pagina kunt u gemakkelijk en snel een donatie doen. Wilt u liever zelf iets overmaken, dan kan dat door uw bedrag over te schrijven op onze bankrekening, NL44 ABNA 0406 5441 31 t.n.v. Stichting Aimiro Media Huis o.v.v. Gift en het project/speciaal doel waaraan u bijdraagt. Vult u geen doel in dan gaat het bedrag naar Algemeen, en laat u het aan het aan ons over waaraan het uitgegeven wordt.

Uw betaling gaat naar Stichting Aimiro Media via Mollie. Dat komt ook zo op uw bankafschrift te staan. Betalen kan met Ideal en PayPall.

  • Kies hieronder het project waarvoor u wilt doneren. Kies “Algemeen” als u het aan Aimiro Media over laat aan welk project/activiteit uw gift besteed kan worden. Controleer uw keuze.
  • Vul een bedrag in.
  • Kies de betaalmethode en klik op de knop Doneren.
  • Wilt u op de hoogte blijven van de projecten van de stichting dan kunt u uw naam en e-mail invoeren (niet verplicht, doneren mag anoniem).

Bedrag

Steun ons voor langere tijd

U kunt kiezen voor een eenmalige gift, of structureel (per maand, kwartaal, of jaarlijks) een vast bedrag doneren (een periodieke gift). Wilt u langer dan 5 jaar doneren, dan is een periodieke schenkingsovereenkomst met ons interessant. Zeker nu de stichting de ANBI-status heeft aangevraagd. Lees hier meer.

Nalaten

Neem Stichting Aimiro Mediahuis op in uw testament. Stichting Aimiro Mediahuis is een Algemeen Nut Beogende Instelling en heeft de ANBI-status aangevraagd. Daardoor zijn wij vrijgesteld van erfbelasting. Dit betekent dat wij uw nalatenschap volledig kunnen gebruiken voor ons werk. Veel mensen denken dat het bedrag dat zij nalaten via een gift in het testament hoog moet zijn; dit is helemaal niet het geval. Ook met kleine(re) bedragen kunnen wij heel goed gebruiken. Door uw wensen vast te leggen in een testament, houdt uzelf in de hand hoe uw erfenis verdeeld wordt. Zo kunt u de Stichting Aimiro Mediahuis, of een van de projecten bijvoorbeeld een van tevoren vastgesteld geldbedrag nalaten of een % van uw bezit toewijzen. Een notaris kan daar bijzonder goed bij adviseren en hij stelt ook het uiteindelijke testament op. Voor de meest actuele gegevens inzake giften verwijzen wij naar www.belastingdienst.nl

Vragen

Wilt u meer weten over geven, of heeft u een specifieke vraag en komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op, we denken graag met u mee. Mail ons en meld uw telefoonnummer via e-mail: aimiromedia@gmail.com, zodat we met elkaar kunnen mailen en/of bellen.