Sponsor het Amsterdams BuurtFilmFestival 2024

Voor de 8e editie van het Amsterdams BuurtFilmFestival (ABFF) zaterdag 10 februari 2024, zoeken we sponsoren. ABFF biedt een filmpodium voor zowel amateurs als professionals.

Op dit tweedaagse filmfestival worden ruim 50 korte, zelfs heel korte, en langere film- en videoreportages vertoond. In deze films komen diverse thema’s aan bod die in Amsterdam een rol spelen, zoals armoede, het nemen van buurtinitiatieven, vernieuwingen in de buurt, sociale en maatschappelijke onderwerpen, en verder sport, kunst en cultuur. Deze 8e editie is opnieuw in de theaterzaal van de OBA aan de Oosterdokskade in Amsterdam.

Sponsoring
Het ABFF nodigt u als sponsor uit voor ons uniek BuurtFilmFestival. Daarmee promoot u uw producten dan wel uw diensten voor een groot publiek. Als sponsor van het ABFF zorgt uw bijdrage er niet alleen voor dat dit event mogelijk is, maar steunt u ook uw buurt, uw wijk en zet u uw eigen bedrijf in de kijker bij een enthousiast publiek.

Wilt u onze partner zijn bij dit bijzondere culturele evenement in Amsterdam? In overleg met u nemen we uw naam (bedrijfslogo) in onze publicaties mee. Ook bent u van harte welkom als onze speciale gast op het festival! Neem dan contact op met Kibret Mekonnen, Artistiek leider, Amsterdams BuurtFilmFestival via e-mail: abff.nl@gmail.com

Richtlijn prijsopgaaf sponsoring:

Realisatie Prijs
Bedrijfslogo op de ABFF-flyer en in het programmaboekje. € 500,-
Bedrijfsbanner, poster en flyers in de festivalruimte plus het bedrijfslogo op ABFF-flyer en programmaboekje. € 1.000,-
Bedrijfsstand in de festivalruimte tijdens het festival en het bedrijfslogo op alle communicatie- en social media kanalen van ABFF. € 1.500,-

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *