Dit jaar organiseert Aimiro voor de 20e keer de Ethiopische Nieuwjaarsviering, op zaterdag 14 september 2024 van 16.00 uur tot 20.00 uur. Ter gelegenheid van ons 20-jarig jubileum van de viering van het Ethiopisch Nieuwjaar en de viering van het 750-jarig bestaan ​​van Amsterdam organiseren wij van 14 september tot en met 30 oktober 2024 een bijzondere tentoonstelling met de naam ‘Het Gezicht van Ethiopië’. Wij verwachten in die zes weken ruim 5000 bezoekers te ontvangen.

Amsterdam is de intercultureelste stad met haar bewoners van ruim 180 nationaliteiten. Die bewoners dragen met hun gewaardeerde sociale en culturele Normen en Waarden bij aan de bestaande Amsterdamse cultuur, een veilig en leefbare samenleving.

Doe mee

Al 19 jaar streeft Aimiro een groot aantal bezoekers te bereiken voor onze culturele en maatschappelijke Normen & Waarden zo goed mogelijk te delen.

Zet nu alvast in uw agenda de viering van het Ethiopisch Nieuwjaar op zaterdag 14 september en/of een andere dag voor onze tentoonstelling; het gezicht van Ethiopië, in Amsterdam. De gedetailleerde programmering wordt later in juli bekend.

Daarnaast vragen wij uw bijdrage, uw kennis en vaardigheden, geld en/of nuttige materialen ter beschikking te stellen om ons doel succesvol te bereiken. Gebruik alstublieft onderstaand formulier en geef de informatie over materiaal dat u ons wilt doneren, lenen of verkopen voor de expositie genaamd ‘Het gezicht van Ethiopië’. Wij zorgen ervoor dat uw bijdrage zeer nuttig zal zijn om dit project succesvol te realiseren.