Sponsor het Amsterdams BuurtFilmFestival

Stichting Aimiro Mediahuis vraagt bedrijven om een van de bedrijfssponsoren van het Amsterdams BuurtFilmFestival (ABFF) te worden voor een bedrag naar eigen keuze.

De sponsorbijdrage wordt gebruikt voor de organisatie van het Amsterdams BuurtFilmFestival en voor het kunnen leveren van de (geld)prijzen.

Op 4 februari 2023, van 13:00 tot 22:00 uur is in de Openbare Bibliotheek te Amsterdam de 7e editie van het Amsterdams BuurtFilmFestival (ABFF). Daar ziet het publiek films, die gemaakt zijn door Amsterdammers die hun eigen buurt laten zien. De films zijn gemaakt door buurtbewoners, jong en oud, professionals en liefhebbers, ervaren en onervaren filmmakers.

U als sponsorDe naam en het logo van uw bedrijf wordt opgenomen als sponsor op in het programmaboekje, op onze posters, op de prijschecks en in onze online media.

Voor het evenement wordt reclame gemaakt op SALTO via ABFF-TV en in onze (online) media. Ook zijn de films die vertoond worden tijdens het filmfestival online beschikbaar, ook na het evenement. Bovendien is tijdens het evenement lokale tv-nieuws aanwezig, evenals lokale kranten. Hierdoor komt de bedrijfsnaam van de sponsor steeds in beeld.

Maak het sponsorbedrag overmaken op NL44 ABNA 0406 5441 31 t.n.v. Stichting Aimiro Media Huis. En lever uw promotiemateriaal (logo) kant en klaar (voor de drukker) aan via e-mail: aimiromedia@gmail.com  Doe dit uiterlijk maandag 23 januari, want de dinsdag daarna gaan de zaken naar de drukker.

Meer informatieHieronder vindt u een uitleg over het evenement zelf. Heeft u meer informatie nodig of speciale wensen, neem dan contact op met Kibret Mekonnen, ABFF, Artistiek leider, via e-mail: aimiromedia@gmail.com of via het mobiele nummer: 06 41 22 11 84.

Achtergrond van het Amsterdams BuurtFilmFestivalDe stad Amsterdam bestaat uit verschillende stadsdelen met elk hun eigen karakter. Elk stadsdeel heeft verschillende buurten en in al die buurten wonen mensen, verschillende mensen, want elk mens is anders er zijn geen gelijken. En al deze buurten en al deze mensen zijn te zien op de 7e editie van het Amsterdams Buurtfilmfestival, ABFF.

De films die tijdens het filmfestival zijn te zien en horen, zijn gemaakt door buurtbewoners, jong en oud, professionals en liefhebbers, ervaren en onervaren filmmakers. Ze zijn gemaakt door en voor Amsterdammers, die hun eigen buurt laten zien. Amsterdam, de diverse stad: iedere buurt is anders en tijdens dit filmfestival gaat het publiek op reis langs de buurten.

Aan het einde van de dag worden de beste films in verschillende categorieën bekend gemaakt: er zijn zowel een publieksprijs als vier andere prijzen uitgereikt door de vakjury.

Zie: www.abff.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *