Help mee met Ethiopisch Nieuwjaar en Expositie Het gezicht van Ethiopië

Dit jaar organiseert Aimiro voor de 20e keer de Ethiopische Nieuwjaarsviering, op zaterdag 14 september 2024 van 16.00 uur tot 20.00 uur. Al 19 jaar streeft Aimiro een groot aantal bezoekers te bereiken voor onze culturele en maatschappelijke Normen & Waarden zo goed mogelijk te delen. Ter gelegenheid van ons 20-jarig jubileum van de viering van het Ethiopisch Nieuwjaar en de viering van het 750-jarig bestaan ​​van Amsterdam organiseren wij van 14 september tot en met 30 oktober 2024 een bijzondere tentoonstelling met de naam ‘Het Gezicht van Ethiopië’. Wij verwachten in die zes weken ruim 5000 bezoekers te ontvangen.

Read More

Gesprek met

Onlangs zijn vijf nieuwe filmpjes gepubliceerd met de titel “Gesprek met”. In ieder filmpje komen personen aan het woord die een rol vervulden bij het welslagen van het Amsterdams BuurtFilmFestival 2024.

Prijzen ABFF-Festival 2024

De 8e editie van het Amsterdams BuurtFilmFestival was een groot succes. Veel bezoekers voor een mooi filmprogramma. Ze genoten van films van Amsterdammers voor Amsterdammers. De vakjury reikte 4 prijzen uit.